Compot de dovlecei - Retete Culinare

Compot de dovlecei


Iti trebuie:
  • 1 kg zahar
  • 6 kg dovlecei cantariti dupa ce s-au curatat de coaja si seminte
  • 6 litri de apa
  • 4 pachete de zahar vanilat
  • 75 g sare de lamaie
  • 2 litri sirop de ananas
  • 2 plicuri conservant
Pregatesti asa:
  1. Dovleceii impreuna cu apa, zaharul si sarea de lamaie ii amesteci si ii lasi o ora la inmuiat, apoi fierbi compozitia la foc mic 20 minute.
  2. Iei de pe foc, lasi sa se raceasca pana la 30 grade, adaugi zaharul vanilat, concentratul de ananas si conservantul.
  3. Amesteci bine.
  4. Torni compotul in borcane, le pui capacele si le tii la caldura in paturi pana a doua zi.
  5. Pofta buna!
Compot de dovlecei

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Compot de dovlecei "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Compot de dovlecei - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.