Ciorba de pipote cu rosii - Retete Culinare

Ciorba de pipote cu rosii


Iti trebuie:
  • 700 g pipote de pui
  • 2 morcovi
  • 1 patrunjel
  • 1 telina
  • 2 cepe
  • 1 kg rosii
  • 1 ardei gras
  • bors dupa gust
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde tocat
Pregatesti asa:
  1. Speli bine pipotele de pui si le pui la fiert intr-o oala cu aproximativ 4 litri de apa rece.
  2. Dupa ce spumezi bine, adaugi ceapa tocata si zarzavaturile curatate, spalate si taiate marunt sau rase pe razatoarea cu gauri mari.
  3. Dupa circa 1/2 ora, cand sunt aproape fierte, adaugi ardeiul gras taiat subtire si rosiile taiate felii, sarezi si piperezi, continuand fierberea inca 15 minute.
  4. Adaugi bors dupa gust, presari patrunjel si servesti ciorba imediat.
  5. Pofta buna!
Ciorba de pipote cu rosii

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciorba de pipote cu rosii "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciorba de pipote cu rosii - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.