Tocanita de dovlecei si legume - Retete Culinare

Tocanita de dovlecei si legume


Iti trebuie:
  • 3 dovlecei
  • 3 ardei
  • 5 rosii
  • 1 ceapa
  • 200 g masline
  • cate 1/2 legatura marar si patrunjel
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit.
Pregatesti asa:
  1. Speli bine legumele si le cureti de coaja.
  2. Dovleceii ii cureti de coaja si ii tai cu o grosime de 2 cm, apoi cuburi.
  3. Ardeii si rosiile le tai cubulete de marimea dovleceilor.
  4. Ceapa curatata o tai cubulete si o calesti in putin ulei.
  5. Adaugi ardeii taiati cuburi sau fasii, mai lasi totul pe foc cateva minute la calit si apoi adaugi dovleceii, rosiile, maslinele, 100 ml apa, mararul si patrunjelul tocate marunt, sare si piper dupa gust.
  6. Pui totul intr-un vas pe care il acoperi si-l introduci in cuptorul preincalzit pentru 30 de minute.
  7. Pofta buna!
Tocanita de dovlecei si legume

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tocanita de dovlecei si legume "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tocanita de dovlecei si legume - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.