Vinete umplute cu ciuperci si rosii - Retete Culinare

Vinete umplute cu ciuperci si rosii


Iti trebuie:
  • 5 vinete
  • 4 rosii
  • 200 g ciuperci
  • 159 g costita afumata
  • 2 cepe
  • 75 g cascaval
  • 3 catei de usturoi
  • 4 linguri ulei
  • 100 ml supa
  • 1 legatura mica de patrunjel
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Speli bine vinetele, le tai in doua si le scoti miezul.
  2. Intr-un vas cu ulei, pui usturoiul, pulpa de vinete tocata marunt, rosiile curatate de piele si taiate cubulete, ciupercile taiate si lasi la fiert pana scade zeama.
  3. Adaugi apoi costita calita fara grasime, sare, piper si patrunjelul tocat, amesteci si cu aceasta compozitie umpli vinetele, le pui intr-un vas cu ulei si supa, presari deasupra cascavalul si dai vasul la cuptor la foc potrivit.
  4. Lasi preparatul la cuptor pentru aproximativ 30 de minute.
  5. Pofta buna!
Vinete umplute cu ciuperci si rosii

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Vinete umplute cu ciuperci si rosii "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Vinete umplute cu ciuperci si rosii - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.