Ardei umpluti cu ciuperci si vinete - Retete Culinare

Ardei umpluti cu ciuperci si vinete


Iti trebuie:
  • 14 ardei grasi
  • 4 vinete
  • 2 linguri de pesmet (sau 2 felii de paine inmuiata)
  • 1 ceapa
  • 1 lingura de faina
  • 3 linguri de ulei
  • 300 g ciuperci
  • sare
  • piper
  • 2 linguri de unt
Pentru sos iti trebuie:
  • 1/2 kg rosii
  • 1 lingura de ulei
  • 1 lingurita de faina
  • putin zahar
  • sare
  • marar si patrunjel.
Pregatesti asa:
  1. Speli ardeii, le scoti cotoarele si ii scuturi bine de seminte.
  2. Coci vinetele ca pentru salata.
  3. Calesti ceapa in untul topit, adaugi 1 lingura de faina si le mai rumenesti impreuna, pana se ingalbeneste faina.
  4. Torni putina apa si formezi un sos mai gros decat smantana.
  5. Separat, in putin ulei, calesti ciupercile, la care adaugi vinetele tocate.
  6. Potrivesti gustul de sare si de piper, apoi adaugi sosul preparat din ceapa prajita si faina.
  7. Amesteci bine intreaga compozitie si cu ea umpli ardeii, pe care ii calesti putin in ulei incins pe toate fetele, pentru a se inmuia.
  8. Pregatesti sosul de rosii asa:
  9. Calesti 1 lingurita de faina in putin ulei, apoi adaugi rosiile oparite, curatate de coaja si taiate felii.
  10. Adaugi putin zahar si continui fierberea.
  11. La sfarsit, pui marar si patrunjel.
  12. Sosul astfel obtinut, il torni peste ardei si apoi ii dai la cuptor aproximativ 30 de minute.
  13. Servesti ardeii calzi sau reci cu verdeata proaspata.
  14. Pofta buna!
Ardei umpluti cu ciuperci si vinete

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ardei umpluti cu ciuperci si vinete "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ardei umpluti cu ciuperci si vinete - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.