Ketchup aromat - Retete Culinare

Ketchup aromat


Iti trebuie:
  • 6 kg rosii coapte
  • 4 linguri sare grunjoasa
  • 2 linguri zahar
  • 500 ml otet
  • 10 foi dafin
  • busuioc
  • cimbru
  • piper
  • 1 l ulei
  • 1 kg ceapa
  • 2 kg gogosari
  • 1 telina.
Pregatesti asa:
  1. Rosiile spalate si uscate, le dai prin aparatul special, pentru a separa semintele si pielitele de rosii, apoi sucul obtinut il fierbi pana se ingroasa si seaca zeama.
  2. In uleiul incins, calesti pe rand, ceapa tocata, apoi telina rasa, ardeiul copt, curatat si dat prin masina de carne sau prin robot, pana se face o pasta.
  3. Adaugi condimentele (piperul, dafinul, cimbrul etc.) pe care le pui intr-un saculet din tifon, legat bine, asta pentru a nu se pierde prin masa de bulion.
  4. Fierberea legumelor prajite impreuna cu bulionul fiert dureaza aproximativ 1 1/2 ora, pana ajunge la o consistenta cremoasa si se depune uleiul pe marginea vasului de fiert.
  5. Dupa ce a fiert, pui ketchup-ul fierbinte in sticlute mici, spalate bine si uscate in prealabil la cuptor.
  6. Sticlutele le acoperi cu paturi si le lasi asa pana cand se racesc.
  7. Pofta buna!

Ketchup aromat

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ketchup aromat "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ketchup aromat - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.