Supa de pipote de pui cu mazare - Retete Culinare

Supa de pipote de pui cu mazare


Iti trebuie:
  • 500 g pipote de pui
  • 1 legatura patrunjel
  • 2 morcovi
  • 1 gulie
  • 200 g mazare
  • 40 g ulei
  • 40 g faina
  • sare
  • taitei pentru supa.
Pregatesti asa:
  1. Speli bine pipotele.
  2. Morcovii ii tai felii, la fel si gulia.
  3. Mazarea o inabusi in ulei, apoi treptat adaugi faina, dupa care stingi cu 1 1/2 l apa.
  4. Adaugi carnea si legumele.
  5. Sarezi dupa gust si lasi sa fiarba.
  6. Cand carnea este aproape gata, adaugi taitei pentru supa si lasi din nou la foc mic.
  7. Servesti supa cu patrunjel tocat marunt.
  8. Pofta buna!
Supa de pipote de pui cu mazare

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Supa de pipote de pui cu mazare "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Supa de pipote de pui cu mazare - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.