Tarta cu pepene verde - Retete Culinare

Tarta cu pepene verde


Iti trebuie:
  • 170 g piscoturi
  • 130 g unt
  • 6 foi gelatina + 1 plic
  • 650 g pulpa de pepene verde
  • 100 g zahar
  • 250 ml frisca
  • 1 plic zahar vanilat
Pregatesti asa:
  1. Pui piscoturile intr-o punga si le maruntesti cu un facalet, apoi topesti untul si amesteci in el bucatile de piscot.
  2. Tapetezi o forma de tarta cu hartie cerata, pui amestecul si il lasi sa se raceasca.
  3. Inmoi foile de gelatina, iei cateva bilute din pulpa de pepene si le dai deoparte.
  4. Restul de pulpa trebuie sa-l pisezi si sa-l amesteci cu zaharul.
  5. Dizolvi gelatina plic si o mixezi cu compozitia cu pulpa de pepene, apoi dai totul la frigider 30 de minute.
  6. Bati spuma frisca cu zaharul vanilat si gelatina foi si o adaugi in compozitie.
  7. Pui crema de pepene pe blatul tartei, o lasi la frigider circa 4 ore si apoi ornezi tarta dupa preferinte.
  8. Pofta buna!
Tarta cu pepene verde

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tarta cu pepene verde "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tarta cu pepene verde - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.