Tocanita de pui cu sos de marar - Retete Culinare

Tocanita de pui cu sos de marar


Iti trebuie:
  • 1 piept de pui ( 1 kg )
  • 50 ml ulei
  • 3 cepe
  • 10 legaturi marar
  • 2-3 legaturi de patrunjel verde
  • 1 lingurita rasa faina
  • 250 ml smantana lichida
  • sare
Pregatesti asa:
  1. Speli bine pieptul de pui, il cureti de pielite, il tai cubulete si il scurgi bine de apa, apoi il rumenesti usor, impreuna cu ceapa tocata marunt, in uleiul incins, dupa care torni putina apa si fierbi inabusit.
  2. Cureti mararul de cotoarele mari, il speli in mai multe ape, apoi il tai mare si il adaugi peste bucatile de carne.
  3. Presari faina, amesteci totul cu lingura, torni smantana si potrivesti gustul de sare si de piper.
  4. Fierbi in continuare circa 40 de minute.
  5. Pofta buna!
Tocanita de pui cu sos de marar

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tocanita de pui cu sos de marar "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


2 Raspunsuri la "Tocanita de pui cu sos de marar" Tocanita de pui cu sos de marar - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
lika Nota: Retete din Carne de Pasare - Nota MaximaRetete din Carne de Pasare - Nota MaximaRetete din Carne de Pasare - Nota MaximaRetete din Carne de Pasare - Nota MaximaRetete din Carne de Pasare - Nota Maxima Fara nota
super

 
lika Nota: Retete din Carne de Pasare - Nota MaximaRetete din Carne de Pasare - Nota MaximaRetete din Carne de Pasare - Nota MaximaRetete din Carne de Pasare - Nota MaximaRetete din Carne de Pasare - Nota Maxima Fara nota
superb si foarte gustos




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.