Sarmale umplute cu piept de pui si nucsoara - Retete Culinare

Sarmale umplute cu piept de pui si nucsoara


Iti trebuie:
  • 1 varza murata
  • 800 g piept de pui
  • 200 g orez
  • 3 cepe
  • ulei
  • boia de ardei
  • piper
  • sare
  • chimen macinat
  • nucsoara
Pregatesti asa:
  1. Speli bine carnea si o tai cubulete marunte.
  2. Cureti ceapa, o tai in cubulete si o pui in ulei la calit.
  3. Adaugi carnea, orezul, condimentele si lasi sa se inabuse pana cand carnea isi schimba culoarea.
  4. Pregatesti varza si umpli foile cu compozitia.
  5. Pui pe fundul cratitei o crenguta de marar, cimbru, dupa preferinta, varza maruntita si asezi deasupra sarmalele.
  6. Acoperi tot cu varza maruntita si adaugi apa.
  7. Lasi la fiert circa 75 de minute.
  8. Pofta buna!
Sarmale umplute cu piept de pui si nucsoara

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Sarmale umplute cu piept de pui si nucsoara "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Sarmale umplute cu piept de pui si nucsoara - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.