Mancarica romaneasca de fasole - Retete Culinare

Mancarica romaneasca de fasole


Iti trebuie:
  • 400 g fasole boabe
  • 400 g carnati
  • 2 linguri ulei
  • 2 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 2 cepe
  • 1 crenguta busuioc
  • 4 rosii
  • 2 foi dafin
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Alegi fasolea, o speli bine si o pui la inmuiat in apa rece cu o seara inainte.
  2. A doua zi, pui fasolea la fiert in apa si o strecori din nou, dupa cateva clocote, apoi inlocuiesti apa cu alta clocotita.
  3. Separat, intr-o cratita, inabusi la foc mic carnatii taiati felii, zarzavaturile curatate si taiate felii, la care adaugi 250 ml apa, foile de dafin, sare si piper dupa gust.
  4. Cand legumele s-au inmuiat, adaugi fasolea, rosiile curatate de pielite si taiate marunt, busuiocul si lasi sa fiarba la foc potrivit 10 minute.
  5. Torni deasupra cele 2 linguri de ulei si pui cratita la cuptor la foc mic pentru 15-20 de minute.
  6. Pofta buna!
Mancarica romaneasca de fasole

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Mancarica romaneasca de fasole "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Mancarica romaneasca de fasole - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.