Vinete umplute cu peste la cuptor - Retete Culinare

Vinete umplute cu peste la cuptor


Iti trebuie:
  • 4 vinete
  • 4 linguri pesmet
  • 4 ardei capia
  • 3 cutii de ton
  • 50 g cascaval
  • 3 linguri parmezan ras
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 lingurita oregano
  • 1 lingura ulei de masline
  • 4 rosii
  • 1 lingura concentrat de legume
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Tai vinetele in jumatati si le bagi in cuptor pentru 30 de minute.
  2. Apoi, cu o lingura, scoti miezul usor, sa nu rupi coaja si il toci.
  3. Separat pui uleiul de masline in tigaie, calesti ardeiul capia cu rosiile taiate cubulete, pentru cateva minute, dupa care adaugi miezul de vanata tocat si tonul.
  4. Pui pesmetul, patrunjelul tocat, piperul si concentratul de legume.
  5. Amesteci compozitia bine, sa devina o pasta mai groasa.
  6. Umpli vinetele si le bagi pentru 10-20 de minute la cuptor, dupa care le scoti si ornezi cu felii de branza fiecare jumatate de vanata si presari parmezan ras.
  7. Le mai lasi in cuptor 5 minute, pana formeaza o crusta.
  8. Pofta buna!
Vinete umplute cu peste la cuptor

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Vinete umplute cu peste la cuptor "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Vinete umplute cu peste la cuptor  - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.