Vinete pane cu sos de usturoi - Retete Culinare

Vinete pane cu sos de usturoi


Iti trebuie:
  • 4 vinete
  • 2 linguri faina
  • 3 capatani de usturoi
  • 500 g rosii
  • 3 linguri ulei
  • 1 lingurita zahar
  • sare
  • frunze de telina.
Pregatesti asa:
  1. Speli vinetele, apoi le tai felii, le oparesti cateva minute in apa clocotita cu sare si le tii 20 de minute sub o greutate.
  2. Le scurgi si le dai prin faina, apo| le rumenesti in ulei, la foc mijlociu, ca sa fie bine patrunse.
  3. Cureti usturoiul, il prajesti usor cu putin ulei, adaugi rosiile fara coaja, zaharul si sarea.
  4. Lasi sa fiarba acoperit pana ce usturoiul incepe sa se inmoaie.
  5. Asezi feliile de vinete pe un platou, iar la mijloc torni sosul de rosii cu usturoi.
  6. Ornezi cu frunzulite tinere de telina fin tocate.
  7. Pofta buna!
Vinete pane cu sos de usturoi

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Vinete pane cu sos de usturoi "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Vinete pane cu sos de usturoi - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.