Coltunasi moldovenesti - Retete Culinare

Coltunasi moldovenesti


Iti trebuie:
  • 500 g faina
  • 1/2 lingurita sare
  • 1 ou
  • 1 cana cu apa calduta.
Pentru umplutura iti trebuie:
  • 400 g branza putin sarata
  • 2 oua
  • zahar ( dupa preferinte )
Pentru dressing iti trebuie:
  • 50 g unt
  • 1 ceasca smantana
  • branza rasa.
Pregatesti asa:
  1. Faci un aluat elastic si omogen din faina, ou, sare si apacalduta.
  2. Lasi aluatul in repaus, invelit in folie alimentara.
  3. Pregatesti umplutura, amestecand branza cu ouale.
  4. Intinzi foaia si decupezi patrate sau cercuri.
  5. Imparti umplutura si pliezi, presand bine pe margini.
  6. Fierbi coltunasii in apa clocotita, unde pui un praf de sare.
  7. Sunt gata cand se ridica la suprafata.
  8. Ii servesti fierbinti, cu unt topit, branza rasa si smantana, ii poti face si cu branza dulce si atunci poti pune deasupra coltunasilor o lingurita de dulceata.
  9. Pofta buna!
Coltunasi moldovenesti

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Coltunasi moldovenesti "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Coltunasi moldovenesti - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.