Foietaj cu sunca - Retete Culinare

Foietaj cu sunca


Iti trebuie:
  • 400 g aluat foietaj
  • 200 g sunca
  • 150 g cascaval ras
  • 1 ardei gras rosu
  • 70 g masline fara samburi
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Lasi aluatul de foietaj sa se dezghete.
  2. Cand s-a dezghetat, incingi cuptorul la 200°C.
  3. Tai sunca si ardeiul gras, iar maslinele in fasiute.
  4. Aluatul il tai in ce forme doresti, pe care le pui intr-o tava cu hartie de copt si le intepi usor cu furculita.
  5. Pe fiecare bucatica de aluat pui bucatele de sunca, cascaval, cubulete si fasii de masline.
  6. Presari sare si piper, daca mai este nevoie.
  7. Dupa ce umpli toata tava, o introduci in cuptorul incins si lasi 25-30 de minute, pana cand aluatul s-a umflat frumos si s-a rumenit usor.
  8. Pofta buna!
Foietaj cu sunca

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Foietaj cu sunca "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Foietaj cu sunca - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.