Rosii umplute cu branza topita - Retete Culinare

Rosii umplute cu branza topita


Iti trebuie:
  • 8 rosii
  • 8 oua
  • 100 g unt
  • 8 triunghiuri de branza topita
  • 2 ardei grasi
  • 1 ceapa mare
  • 350 g branza dulce
  • 12 masline negre
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Fierbi ouale tari, dupa care le cureti, le tai pe jumatate, le scoti galbenusurile si le amesteci cu jumatate din cantitatea de unt si branza topita pana obtii o pasta omogena cu care umpli jumatatile de albus fiert.
  2. Speli rosiile, le tai pe jumatate, le scoti miezul si le lasi sa se scurga pana pregatesti pasta de branza si unt.
  3. Cureti ceapa, o tai marunt, o amesteci cu branza si cu untul si pui sare si piper dupa gust.
  4. Umpli jumatatile de rosii cu aceasta pasta si le decorezi dupa imaginatie.
  5. Asezi pe un platou jumatatile de rosii si de oua.
  6. Pofta buna!
Rosii umplute cu branza topita

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Rosii umplute cu branza topita "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Rosii umplute cu branza topita - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.