Muschiulet de porc cu sos de ciuperci - Retete Culinare

Muschiulet de porc cu sos de ciuperci


Iti trebuie:
  • 6 bucati muschiulet de porc
  • 3 linguri ulei
  • 300 g ciuperci
  • 1 lingura unt
  • 150 ml vin alb
  • 150 g smantana
  • 1 lingura faina
  • sare
  • piper
  • 1 legatura marar si patrunjel
Pregatesti asa:
  1. Bucatile de carne le dai cu cate un praf de sare si piper, apoi le treci prin faina, bati carnea intre palme si le prajesti in ulei pe fiecare parte cate 8-10 minute, la foc potrivit, pana se rumenesc frumos.
  2. Separat, intr-o tigaie cu unt, calesti ciupercile taiate felii.
  3. Amesteci usor, stingi cu vin si le lasi sa fiarba inabusit.
  4. Adaugi bucatile de carne si le fierbi la foc mic, aproximativ jumatate de ora, pana cand scade sosul.
  5. Adaugi smantana amestecata cu faina si mai clocotesti putin.
  6. Potrivesti gustul cu sare si aromatizezi cu verdeata tocata marunt.
  7. Pofta buna!
Muschiulet de porc cu sos de ciuperci

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Muschiulet de porc cu sos de ciuperci "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


2 Raspunsuri la "Muschiulet de porc cu sos de ciuperci" Muschiulet de porc cu sos de ciuperci - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
Adelina Nota: Retete de Craciun - Nota MaximaRetete de Craciun - Nota MaximaRetete de Craciun - Nota MaximaRetete de Craciun - Nota MaximaRetete de Craciun - Nota Maxima Fara nota
am incercat si eu.....s-a primit foarte gustoasa,.... BRAVO IULIANA !!!

 
Ana Nota: Retete de Craciun - Nota MaximaRetete de Craciun - Nota MaximaRetete de Craciun - Nota MaximaRetete de Craciun - Nota MaximaRetete de Craciun - Nota Maxima Fara nota
minunat!!!!




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.