Musaca cu legume si bacon - Retete Culinare

Musaca cu legume si bacon


Iti trebuie:
  • 250 g bacon
  • 3 dovlecei
  • 2 cepe mari
  • 4 cartofi
  • 5 rosii
  • 200 g suc de rosii
  • 1 cana cu vin alb
  • cateva frunze de salvie
  • 1 cana de smantana
  • piept negru macinat
  • ulei sau unt
  • 6 linguri cu smantana
  • fasii de parmezan
  • sare
Pregatesti asa:
  1. Tai legumele rondele mari, chiar si ceapa.
  2. Ungi o forma de chec cu unt sau cu ulei, asezi feliile de bacon si legumele.
  3. Pui legumele in pozitie verticala, alternandu-le dupa culoare.
  4. Piperezi, sarezi si torni vinul.
  5. Adaugi o frunza sau doua de salvie.
  6. Torni uniform sucul de rosii si dai la cuptor, la foc potrivit, timp de 35 de minute sau pana cand cartofii sunt facuti.
  7. Servesti musacaua cu frunze proaspete de salvie (sau patrunjel, daca nu ai salvie), smantana si parmezan.
  8. Pofta buna!
Musaca cu legume si bacon


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Musaca cu legume si bacon "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Musaca cu legume si bacon - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.