Copanele in sos condimentat - Retete Culinare

Copanele in sos condimentat


Iti trebuie:
  • 1,5 kg copanele
  • 125 ml sos soia
  • 125 ml sos worchester
  • 125 ml apa
  • 125 ml sos picant
  • 3 linguri zahar brun
  • 2 linguri otet balsamic
  • 1 lingura susan
  • ghimbir
  • curry.
Pregatesti asa:
  1. Pui copanelele de pui intr-un vas si torni peste ele sosul de soia si sosul worchester.
  2. Le dai la frigider pentru 2-3 ore.
  3. Scoti copanelele si le pui intr-o tava.
  4. Peste sosul ramas de la marinare, adaugi zaharul brun si amesteci pana se topeste.
  5. Pui apoi sosul picant si otetul balsamic, adaugi ghimbir si curry, amesteci pana se omogenizeaza, apoi pui apa si torni sosul in tava peste copanele.
  6. Dai la cuptor la foc mic pana se rumenesc copanelele pe ambele parti si se caramelizeaza sosul.
  7. Scoti tava de la cuptor si presari susan.
  8. Servesti cu garnitura de cartofi natur,orez sau orice alta garnitura preferata.
  9. Pofta buna!
Copanele in sos condimentat

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Copanele in sos condimentat "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Copanele in sos condimentat - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.