Foietaj cu piept de pui si ciuperci la cuptor - Retete Culinare

Foietaj cu piept de pui si ciuperci la cuptor


Iti trebuie:
  • 400 g aluat foietaj
  • 400 g piept de pui
  • 350 g ciuperci
  • 1/2 ardei gras
  • 100 g cascaval
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • mac
Pregatesti asa:
  1. Intinzi foitajul si il lasi la dezghetat.
  2. In acest timp, fierbi pieptul de pui, dupa care il tai in fasii mici.
  3. Ciupercile crude si ardeiul gras le tai fideluta, iar cascavalul il dai prin razatoare, apoi toata aceasta umplutura o amesteci cu sare si piper, dupa gust.
  4. Foitajul, il crestezi la margini in fasii de 2 cm, exact ca un bradut.
  5. Pui umplutura in mijlocul foitajului, pe lung, iar fasiile le impletesti, pentru a arata ca un spic.
  6. Spicul rezultat il ungi cu oul batut si presari mac, il pui intr-o tava tapetata cu hartie de copt, pe care o dai la cuptor pentru 20 de minute, la foc domol.
  7. Pofta buna!
Foietaj cu piept de pui si ciuperci la cuptor

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Foietaj cu piept de pui si ciuperci la cuptor "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Foietaj cu piept de pui si ciuperci la cuptor - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.