Dovlecei cu sos de tomate - Retete Culinare

Dovlecei cu sos de tomate


Iti trebuie:
  • 750 g dovlecei
  • 1 capatana usturoi
  • 1 ceapa tocata
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 75 ml ulei
  • sare
  • patrunjel verde tocat
  • 2 linguri faina
Pregatesti asa:
  1. Cureti dovleceii si ii tai in felii, apoi ii prajesti in ulei pe ambele parti, pana se rumenesc usor.
  2. Scoti dovleceii intr-o craticioara.
  3. Din ceapa, mujdei, faina si pasta de tomate, faci un sos.
  4. Torni sosul in craticioara peste dovlecei si mai dai totul in cateva clocote.
  5. In sos, pui o parte din uleiul ramas de la prajitul dovleceilor, presari patrunjel tocat si opresti focul.
  6. Acoperi cu un capac.
  7. Pofta buna!
Dovlecei cu sos de tomate

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Dovlecei cu sos de tomate "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Dovlecei cu sos de tomate - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.