Tort cu iaurt de piersici si fructe de padure - Retete Culinare

Tort cu iaurt de piersici si fructe de padure


Pentru blat iti trebuie:
  • 250 g biscuiti vanilati
  • 1 pachet de unt
Pentru crema de piersici iti trebuie:
  • 400 g iaurt cu gust de piersici
  • 250 g frisca lichida!
  • 10 g gelatina (1 plic)
Pentru crema de fructe de padure iti trebuie:
  • 400 g iaurt cu gust de fructe de padure
  • 250 g frisca lichida
  • 10 g gelatina
Pregatesti blatul asa:
  1. Freci untul pana devine ca o spuma, iar biscuitii ii dai prin masina de tocat.
  2. Amesteci ambele compozitii si torni ce rezulta intr-un vas rotund de sticla.
Pregatesti crema I asa:
  1. Bati frisca spuma tare, topesti gelatina in apa, conform instructiunilor de pe ambalaj si fierbi la bain-marie timp de 10 minute, apoi o amesteci cu iaurtul de piersici.
  2. Adaugi frisca si torni compozitia peste blatul intins cu mana in vas, apoi dai la frigider 10-15 minute.
Pregatesti crema II asa:
  1. Procedezi la fel ca la prima crema si dupa ce ai lasat prima crema la frigider pentru 15 minute, torni cea de-a doua crema peste ea.
  2. Dai din nou tortul la frigider.
  3. Decorezi prajitura dupa preferinte.
  4. Pofta buna!
Tort cu iaurt de piersici si fructe de padure


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tort cu iaurt de piersici si fructe de padure "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


1 Raspuns la "Tort cu iaurt de piersici si fructe de padure" Tort cu iaurt de piersici si fructe de padure - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
Shtefan Nota: Retete de Torturi - Nota MaximaRetete de Torturi - Nota MaximaRetete de Torturi - Nota MaximaRetete de Torturi - Nota MaximaRetete de Torturi Fara nota
nu sunt mare amator al tortului de fructe dar sora mea da... iar acesta e unul din deserturile ei preferate




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.