Fursecuri cu nuca - Retete Culinare

Fursecuri cu nuca


Iti trebuie:
  • 6 albusuri
  • 175 g zahar pudra
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 esenta rom
  • 400 g nuca macinata
  • 150 g ciocolata menaj
  • 1 lingurita ulei
Pregatesti asa:
  1. Bati albusul bine, adaugi zaharul pudra si cel vanilat si esenta de rom.
  2. Pui nuca macinata cand spuma este bine batuta.
  3. Pui compozitia pe foc si o amesteci pana scade la jumatate.
  4. Pui compozitia pe o tava, nivelezi si lasi pana se raceste.
  5. Preincalzesti cuptorul la 140 de grade Celsius.
  6. Iei din compozitie cu lingura, modelezi cu mana si dai forma de cornulete pe care le pui in tava tapetata cu hartie de copt, apoi le dai pentru 25 de minute la cuptorul preincalzit.
  7. Pui ciocolata pe baie de aburi cu uleiul.
  8. Treci doar capetele cornuletelor prin ciocolata topita.
  9. Pui cornuletele la copt pentru circa 20 de minute.
  10. Pofta buna!
Fursecuri cu nuca

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Fursecuri cu nuca "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


1 Raspuns la "Fursecuri cu nuca" Fursecuri cu nuca - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
mariga Nota: Retete de Fursecuri - Nota MaximaRetete de Fursecuri - Nota MaximaRetete de FursecuriRetete de FursecuriRetete de Fursecuri Fara nota
Dupa ce treci capetele cornuletelor prin ciocolata topita le mai pui la copt pentru circa 20 de minute?
Nu se topeste ciocolata? Eu cred ca-i o greseala. Astept lamuriri.




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.