Paste cu legume si costita - Retete Culinare

Paste cu legume si costita


Iti trebuie:
  • 400 g paste
  • 250 g costita
  • 150 g fasole verde din conserva
  • 100 g mazare din conserva
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras
  • 1 dovlecel
  • 1 morcov
  • 1 cm ghimbir
  • 3 linguri ulei de masline
Pregatesti asa:
  1. Fierbi pastele conform instructiunilor de pe ambalaj, iar dupa ce au fiert le pui la scurs intr-o sita.
  2. Intre timp, curata ceapa, dovlecelul, ardeiul, radacina de ghimbir, morcovul.
  3. Toaca marunt ceapa, iar restul legumelor taie-le bastonase.
  4. Incinge uleiul intr-o tigaie adanca si caleste pe foc mic legumele bastonase impreuna cu cele din conserva, scurse in prealabil.
  5. Acopera cu un capac si amesteca din cand in cand, pentru a nu se prinde.
  6. Daca e nevoie, adauga un pic de apa, pana ce se patrund legumele.
  7. Separat, trage intr-o tigaie neunsa costita taiata.
  8. Cand este gata, pune-o peste legume si amesteca usor.
  9. Potiveste de sare si piper.
  10. Amesteca legume pregatite cu pastele scurse si clatite bine si serveste.
  11. Pofta buna!
Paste cu legume si costita

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Paste cu legume si costita "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Paste cu legume si costita - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.