Paste cu vin rosu si carne de vita - Retete Culinare

Paste cu vin rosu si carne de vita


Iti trebuie:
  • 400 g paste penne
  • 300 g sos de rosii si legume
  • 300 g carne de vita
  • 2 cepe
  • 3 linguri cu ulei
  • 200 ml vin rosu
  • sare
  • piper
  • rozmarin
  • cimbru
Pregatesti asa:
  1. Curata carnea de pielite si tai-o cubulete.
  2. Da-o cu un praf de sare, cimbru, putin rozmarin, amesteca totul, acopera si lasa carnea la rece minimum o ora.
  3. Toaca ceapa marunt si pune-o la calit in uleiul incins.
  4. Cand s-a aurit, adauga cubuletele de carne de vita deja pregatite.
  5. Amesteca si lasa la foc mic, sa fiarba inabusit.
  6. Daca e nevoie, completeaza cu apa calduta pana cand carnea devine frageda.
  7. Cand este gata, toarna sosul si un pahar cu vin rosu.
  8. Lasa la fiert acoperit, pana ce sosul capata o consistenta mai groasa.
  9. Intre timp, pune la fiert pastele in apa cu un praf de sare.
  10. Dupa ce au fiert pastele (cam 4-5 minute), scurge-le si pune-le intr-un castron.
  11. Serveste pastele calde, cu sos aromat si bucati de carne de vita.
  12. Pofta buna!
Paste cu vin rosu si carne de vita

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Paste cu vin rosu si carne de vita "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Paste cu vin rosu si carne de vita - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.