Budinca de paste cu sunca si branza - Retete Culinare

Budinca de paste cu sunca si branza


Iti trebuie:
  • 400 g paste
  • 200 g cas
  • 250 g sunca
  • 4 ciuperci
  • 2 linguri unt
  • 300 ml smantana dulce
  • 3 linguri cu parmezan
  • sare
  • piper
  • cimbru
Pregatesti asa:
  1. Feliaza ciupercile curatate si trage-le intr-o lingura cu unt impreuna cu sunca slaba taiata fideluta.
  2. La final, sareaza si pipereaza dupa gust si aromatizeaza cu cimbru uscat.
  3. Fierbe pastele in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj, scurge-le si da-le printr-un jet de apa rece.
  4. Cu restul de unt, tapeteaza un vas din ceramica, pune un strat de paste, apoi unul de cas dat pe razatoare si o parte din amestecul de ciuperci si sunca.
  5. Toarna cateva linguri cu smantana si pipereaza.
  6. Continua sa alternezi straturile, avand grija ca ultimul sa fie din paste si smantana.
  7. Presara parmezanul si da la cuptorul incins pentru 15-20 de minute.
  8. Pofta buna!
Budinca de paste cu sunca si branza

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Budinca de paste cu sunca si branza "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Budinca de paste cu sunca si branza - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.