Paste cu mazare si gorgonzola - Retete Culinare

Paste cu mazare si gorgonzola


Iti trebuie:
  • 300 g paste
  • 1 lingura sos pesto
  • 150 g mazare din conserva
  • 100 g gorgonzola
  • 1/2 lingura oregano
  • 1/2 lingura cimbru
  • 1/2 lingura patrunjel
  • 150 ml vin alb
  • 2 linguri cu ulei
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Fierbe pastele conform instructiunilor de pe ambalaj.
  2. Cand sunt gata, scurge-le de apa si pune-le intr-un castron.
  3. Incinge intr-o tigaie uleiul, adauga mazarea scursa de zeama, ierburile si caleste-le cat sa se inmoaie putin.
  4. Stinge cu vinul ab, drege gustul de sare si piper si da-le intr-un clocot.
  5. Toarna sosul fierbinte peste paste, adauga sosul Pesto, iar la final, branza gorgonzola sfaramata.
  6. Amesteca si serveste imediat.
  7. Pofta buna!
Paste cu mazare si gorgonzola

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Paste cu mazare si gorgonzola "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Paste cu mazare si gorgonzola - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.