Paste cu somon si spanac - Retete Culinare

Paste cu somon si spanac


Iti trebuie:
  • 300 g paste
  • 150 g spanac la cutie
  • 150 g somon afumat
  • 150 g crema de branza
  • 100 ml smantana de gatit
  • 3 fire de ceapa verde
  • 1 lingura cu ulei
  • parmezan
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Fierbe pastele in multa apa in care ai adaugat un praf de sare si putin ulei, conform instructiunilor de pe ambalaj.
  2. Scurge-le si pune-le intr-un castron.
  3. Taie ceapa marunt, caleste-o  in ulei incins si adauga spanacul scurs foarte bine.
  4. Dupa cinci minute, pune crema de branza, smantana si da totul intr-un clocot.
  5. Adauga somonul rupt in fasii, sareaza si pipereaza dupa gust, apoi pune deasupra pastele si fasii de parmezan.
  6. Pofta buna!

Paste cu somon si spanac



PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Paste cu somon si spanac "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Paste cu somon si spanac - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.