Spaghete cu scoici si vin alb - Retete Culinare

Spaghete cu scoici si vin alb


Iti trebuie:
  • 400 g spaghete
  • 300 g scoici in cochilie
  • 1 ceapa
  • 350 ml vin alb
  • 75 g parmezan
  • 1 frunza de dafin
  • 1 lingura otet alb
  • 2 lingurite unt
  • patrunjel
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Pune pastele intr-un vas cu apa si un praf de sare si fierbe-le conform instructiunilor de pe ambalaj.
  2. Dupa ce au fiert, trece-le sub un jet de apa rece si lasa-le la scurs.
  3. Intr-o oala, pune la fiert un litru de apa, vinul, dafinul, otetul, un praf de sare si unul de piper.
  4. Cand clocoteste, adauga scoicile curatate cu o periuta si spalate in multa apa rece.
  5. Fierbe-le zece minute, pana cand se deschid.
  6. Arunca scoicile care raman inchise.
  7. Separat, incinge restul de unt, pune ceapa si usturoiul tocate marunt, apoi adauga scoicile.
  8. Din manunchiuri de spaghete, formeaza cuiburi si asaza-le pe farfurii.
  9. Toarna deasupra sosul fierbinte de scoici si aromatizeaza cu patrunjel verde tocat.
  10. Serveste cu parmezan ras deasupra.
  11. Pofta buna!
Spaghete cu scoici si vin alb

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Spaghete cu scoici si vin alb "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Spaghete cu scoici si vin alb - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.