Spaghete cu sos de rosii si carne tocata - Retete Culinare

Spaghete cu sos de rosii si carne tocata


Iti trebuie:
  • 400 g spaghete
  • 350 g carne amestec
  • 350 g sos picant de rosii
  • 1 cutie cu rosii cubulete
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras rosu
  • 2 cepe
  • 3 catei de usturoi
  • 100 ml vin alb
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
Pregatesti asa:
  1. Toaca cepele marunt si caleste-le in putin ulei incins intr-o tigaie adanca.
  2. Adauga morcovul si ardeiul gras taiate cubulete, iar dupa ce s-au inmuiat, pune carnea tocata (vita si porc).
  3. Caleste totul la foc mic.
  4. Adauga usturoiul pisat si, dupa ce s-a evaporat apa lasata de carne, toarna vinul.
  5. Dupa ce scade vinul, pune rosiile cubulete si sosul de rosii picant.
  6. Lasa totul la foc mic, acoperit, vreme de 40-50 de minute.
  7. Intre timp, fierbe pastele in apa cu sare si scurge-le intr-o sita.
  8. Inainte de a le servi, caleste pastele in putin ulei de masline.
  9. Asaza-le pe farfurii si pune deasupra compozitia aromata de carne.
  10. Pofta buna!
Spaghete cu sos de rosii si carne tocata

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Spaghete cu sos de rosii si carne tocata "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Spaghete cu sos de rosii si carne tocata - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.