Paste cu carne tocata si naut - Retete Culinare

Paste cu carne tocata si naut


Iti trebuie:
  • 400 g paste
  • 350 g sos pentru paste bolognese
  • 1 cutie cu naut
  • 1 cutie de rosii taiate cubulete
  • 350 g carne tocata
  • 100 ml vina lb
  • cimbru
  • 2 cepe
  • 3 rosii
  • sare
  • boia
  • ulei
Pregatesti asa:
  1. Fierbe pastele conform instructiunilor de pe ambalaj, da-le sub un jet de apa rece si pune-le intr-un castron.
  2. Intr-o tigaie cu 2-3 linguri cu ulei incins, caleste ceapa tocata marunt, adauga carnea, aromatizeaza cu cimbru si condimenteaza cu sare si boia (dulce sau iute, dupa gust).
  3. Dupa ce s-a patruns carnea, pune nautul scurs si vinul, rosiile taiate pe jumatate.
  4. Daca a scazut prea mult, adauga apa calduta.
  5. Fierbe totul inabusit.
  6. Pune rosiile cubulete, sosul pentru paste bolognese si da-le in cateva clocote, acoperit.
  7. La final, adauga pastele scurse, amesteca si serveste imediat.
  8. Pofta buna!
Paste cu carne tocata si naut

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Paste cu carne tocata si naut "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Paste cu carne tocata si naut - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.