Dovlecei umpluti cu carne tocata - Retete Culinare

Dovlecei umpluti cu carne tocata


Iti trebuie:
  • 2 dovlecei
  • 400 g carne tocata
  • 300 g telemea
  • 1 lingura pesmet
  • 1 ceasca cu supa de legume
  • ulei de masline
  • chimen
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Taie dovleceii pe jumatate, pe lungime, stropeste-i cu ulei de masline si aseaza-i in tava de la aragaz tapetata cu hartie de copt.
  2. Lasa-i 30 de minute (dupa 15 minute, intoarce-i).
  3. Dupa ce s-au inmuiat, scoate cu grija o parte din pulpa.
  4. Separat, inabusa carnea tocata.
  5. Adauga pesmetul si un praf de sare, piper si chimen.
  6. Stinge cu supa de legume si lasa sa dea cateva clocote.
  7. Pune in fiecare jumatate de dovlecel felii de branza.
  8. Repartizeaza uniform amestecul de carne si acopera cu restul de felii de branza.
  9. Lasa la cuptor, la foc moderat, aproximativ 40-45 de minute.
  10. Pofta buna!
Dovlecei umpluti cu carne tocata

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Dovlecei umpluti cu carne tocata "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


2 Raspunsuri la "Dovlecei umpluti cu carne tocata" Dovlecei umpluti cu carne tocata - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
Nella Talpa Nota: Retete din Carne Tocata - Nota MaximaRetete din Carne Tocata - Nota MaximaRetete din Carne Tocata - Nota MaximaRetete din Carne Tocata - Nota MaximaRetete din Carne Tocata - Nota Maxima Fara nota
Excelenta reteta ...eu ii mai umplu si cu umplutura de care se face pr sarmale....o bunatate

 
adriana Nota: Retete din Carne Tocata - Nota MaximaRetete din Carne Tocata - Nota MaximaRetete din Carne Tocata - Nota MaximaRetete din Carne Tocata - Nota MaximaRetete din Carne Tocata Fara nota
nota 9+. f. buna, dar in foto nu se vede branza de deasupra si se vad legume si patrunjel. poate e mai bine cu cascaval, telemeaua poate fi cam sarata




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.