Ardei cu umplutura mediteraneana - Retete Culinare

Ardei cu umplutura mediteraneana


Iti trebuie:
  • 12 ardei grasi
  • 175 g orez
  • 125 g stafide
  • 8 ciuperci
  • 2 cepe
  • 3 linguri ulei de masline
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • smantana
Pregatesti asa:
  1. Caleste ceapa in ulei, adauga orezul spalat si scurs si lasa pe foc pana cand ceapa devine sticloasa, iar orezul incepe sa se rumeneasca.
  2. Adauga ciupercile taiate marunt.
  3. Dupa 2 minute, toarna o cana cu apa calda in care ai dizolvat o lingurita de concentrat de legume.
  4. Lasa sa fiarba la foc mic, pana cand se inmoaie orezul, apoi da vasul deoparte sa se raceasca.
  5. In amestecul de ceapa, orez si ciuperci, adauga stafidele spalate si scurse, cimbru, sare si piper, dupa gust.
  6. Scoate cotoarele si semintele din ardei, umple-i cu compozitia de orez si aseaza-i intr-o forma termorezistenta.
  7. Adauga o cana cu apa calda, stropeste-i cu ulei, acopera cu folie de aluminiu si da-i la cuptor pentru 30 minute, pana cand scade zeama.
  8. Da folia deoparte si lasa 25 de minute, pentru ca ardeii sa se rumeneasca frumos.
  9. Servesti ardeii calzi cu un dressing din smatana si verdeata tocata marunt.
  10. Pofta buna!
Ardei cu umplutura mediteraneana

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ardei cu umplutura mediteraneana "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ardei cu umplutura mediteraneana - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.