Ardei umpluti cu carne tocata de pui - Retete Culinare

Ardei umpluti cu carne tocata de pui


Iti trebuie:
  • 10 ardei grasi galbeni
  • 4 rosii
  • 500 g carne de pui tocata
  • 1 cana de orez
  • 4 catei de usturoi
  • 2 cepe
  • 1 cana cu supa de legume
  • 1 cubulet de unt
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 cutie cu rosii tocate
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Caleste carnea tocata de pui, amestecata cu usturoiul pisat, in putin ulei de masline.
  2. Opareste rosiile si decojeste-le.
  3. Fierbe orezul in supa de legume.
  4. Lasa la scurs.
  5. Toaca marunt ceapa si o parte din patrunjel.
  6. Taie rosiile cubulete.
  7. Amesteca zarzavatul tocat cu carnea si orezul fiert si scurs.
  8. Potriveste de sare si piper.
  9. Taie ardeii la capac, curata de seminte.
  10. Umple ardeii cu amestecul preparat, aseaza-i in tava sau intr-un vas termorezistent.
  11. Deasupra fiecaruia, pune o bucatica de unt si capacul pastrat.
  12. Adauga o cana cu apa calda, stropeste cu putin ulei, adauga rosiile tocate si da-i la cuptor pentru 20 de minute.
  13. Serveste-i calzi, cu verdeata tocata marunt pe deasupra si, eventual, iaurt sau smantana.
  14. Pofta buna!
Ardei umpluti cu carne tocata de pui

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ardei umpluti cu carne tocata de pui "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ardei umpluti cu carne tocata de pui - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.