Ardei umpluti cu pipote si inimioare de pui - Retete Culinare

Ardei umpluti cu pipote si inimioare de pui


Iti trebuie:
  • 12 ardei grasi
  • 700 g maruntaie de pui ( inimi, ficatei, pipote )
  • 2 cepe
  • 4 rosii
  • 150 g cascaval de oaie
  • 1 pahar de vin alb
  • 1 mana de patrunjel verde
  • 1 cutie cu ciuperci tocate
  • sare
  • piper
  • paprika
  • ulei
Pregatesti asa:
  1. Spala maruntaiele si condimenteaza-le.
  2. Inabusa ceapa tocata marunt in ulei si apa (in parti egale) si un praf de sare.
  3. Adauga ciupercile si maruntaiele.
  4. Lasa-le pe foc si amesteca pana scade zeama.
  5. Adauga rosiile si 500 ml de apa.
  6. Potriveste de sare si piper si lasa pe foc 30 de minute.
  7. Spre final, adauga vinul.
  8. Taie ardeii pe jumatate, in lung, si curata-i de seminte, tapeteaza-i cu felii de cascaval si umple-i cu amestecul preparat, asaza-i in tava.
  9. Deasupra fiecaruia, pune o bucatica de unt.
  10. Adauga o cana cu apa calda si o lingura cu ulei, acopera cu folie si da la cuptor 30-40 de minute.
  11. Scoate folia si mai lasa-i 10-15 minute.
  12. De asemenea poti face un capac ardeilor, sa le cureti semintele si sa ii umpli.
  13. Pofta buna!
Ardei umpluti cu pipote si inimioare de pui

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ardei umpluti cu pipote si inimioare de pui "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ardei umpluti cu pipote si inimioare de pui - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.