Gulii umplute cu carne tocata - Retete Culinare

Gulii umplute cu carne tocata


Iti trebuie:
  • 5 gulii
  • 600 g carne tocata
  • 2 cepe
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 1 lingura unt
  • 1 lingura pesmet
  • 1 lingura ulei
  • sare
  • piper
  • boia
Pregatesti asa:
  1. Curata guliile si, cu ajutorul unei lingurite, indeparteaza miezul.
  2. Scufunda-le in apa cu sare si lasa-le sa fiarba cinci minute.
  3. Separat, caleste ceapa.
  4. Adauga carnea tocata si, dupa cateva minute, condimenteaza cu sare, piper si un praf de boia.
  5. Dupa ce carnea si-a schimbat culoarea, presara pesmetul si patrunjelul tocat fin.
  6. Umple guliile cu aceasta compozitie si asaza-le intr-o forma.
  7. Pentru sos, caleste celelalte cepe.
  8. Adauga faina si subtiaza cu laptele.
  9. Lasa pe foc pana se leaga sosul.
  10. Toarna-l peste gulii si lasa la cuptor, la foc moderat, 35 de minute.
  11. Pofta buna!

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Gulii umplute cu carne tocata "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Gulii umplute cu carne tocata - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.