Vinete umplute cu orez si caise - Retete Culinare

Vinete umplute cu orez si caise


Iti trebuie:
  • 5 vinete
  • 1 cana cu orez cu bob lung
  • 3 caise
  • 1 lingurita coriandru
  • 3 fire de ceapa verde
  • 2 linguri cu naut din conserva
  • 1/2 lamaie
  • 1/2 legatura patrunjel
  • sare
  • piper
  • ulei
Pregatesti asa:
  1. Fierbe orezul in apa cu un praf de sare.
  2. Dupa ce s-a racorit, adauga piper, ceapa verde taiata rondele si caisele uscate, cubulete.
  3. Pune o lingurita cu ulei, boabele de naut, menta si patrunjelul tocate si zeama de lamaie.
  4. Amesteca usor si lasa timp de 10 minute sa se imbine aromele.
  5. Taie o felie subtire la capatul fiecarei vinete.
  6. Cu ajutorul unei lingurite, scoate cu atentie o parte din pulpa si umple vinetele cu amestecul de orez.
  7. Aseaza la loc feliile taiate si infasoare vinetele in folie de aluminiu.
  8. Strange bine la capete si lasa-le la rece timp de 50 de minute.
  9. Pune-le la cuptor, pe gratar, cat mai sus.
  10. Intoarcele din cand in cand.
  11. Pofta buna!
Vinete umplute cu orez si caise

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Vinete umplute cu orez si caise "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Vinete umplute cu orez si caise - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.