Ciuperci umplute cu branza de capra - Retete Culinare

Ciuperci umplute cu branza de capra


Iti trebuie:
  • 12 ciuperci
  • 250 g branza de capra
  • ulei de masline
  • crutoane
  • busuioc
  • piper
  • sare
Pregatesti asa:
  1. Curata ciupercile si indeparteaza coditele.
  2. Trece-le printr-un jet de apa si lasa-le la scurs.
  3. Pune ulei la incins si rumeneste branza taiata cubulete (cat crutoanele).
  4. Cand a prins o culoare aurie, scoate-o pe o farfurie.
  5. Adauga crutoanelein tigaie (in uleiul bine incins, pentru a prinde aroma si sa nu se imbibe de grasime) si caleste-le 1-2 minute.
  6. Scoate-le langa branza si pune pe foc coditele ciupercilor taiate in cubulete.
  7. Cand zeama lasata de ciuperci a scazut si ele au inceput sa prinda culoare, pune-le peste branza si crutoane si adauga un praf de piper si putin busuioc uscat.
  8. Amesteca usor si lasa ingredientele sa se intrepatrunda.
  9. Baga ciupercile in cuptor pe o foaie de pergament pentru zece minute.
  10. Scoate tava si umple ciupercile cu amestecul de branza si crutoane si da-le la cuptor cinci minute.
  11. Serveste-le calde, cu frunze proaspete de busuioc.
  12. Pofta buna!

Ciuperci umplute cu branza de capra


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciuperci umplute cu branza de capra "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciuperci umplute cu branza de capra - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.