Ciuperci umplute cu creveti - Retete Culinare

Ciuperci umplute cu creveti


Iti trebuie:
  • 12 ciuperci
  • 1 lingura cu orez
  • 12 creveti nedecorticati
  • 2 felii de cascaval
  • 1 ceasca cu lapte
  • 2 linguri sos de soia
  • 1 ceasca cu bere
  • sare
  • ulei
Pregatesti asa:
  1. Pune crevetii la fiert in bere, cam 5-10 minute, scoate-i, decorticheaza-i si stropeste-i cu putin sos de soia.
  2. Fierbe orezul in lapte, scurge-l si amesteca-l cu restul de sos de soia.
  3. Frige pe gratar ciupercile fara codita si, la sfarsit, pune o bucata mica de cascaval.
  4. Cand s-a inmuiat putin cascavalul, adauga ciupercile pe platou, asaza pe fiecare o lingura cu orez si decoreaza cu un crevete.
  5. Pofta buna!

Ciuperci umplute cu creveti


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciuperci umplute cu creveti "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciuperci umplute cu creveti - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.