Dovlecei umpluti cu branza de vaci - Retete Culinare

Dovlecei umpluti cu branza de vaci


Iti trebuie:
  • 5 dovlecei
  • 5 morcovi mai mici
  • 300 g branza de vaci
  • 3 linguri smantana
  • 3 linguri ulei
  • 4 catei de usturoi
  • 10 felii de prosciutto
  • 1 legatura marar
  • 1 cutie rosii in bulion
  • oregano
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Spala dovleceii si taie-i pe jumatate, apoi fiecare jumatate, in doua.
  2. Scobeste bucatile de miez.
  3. Curata morcovii si pune-i la fiert in apa cu putina sare.
  4. Freaca branza de vaci cu ulei, adauga smantana, mararul tocat, drege cu sare si piper.
  5. Cu aceasta pasta, umple dovleceii.
  6. Cand morcovii sunt fierti, da-i prin jet de apa rece pentru a-i raci rapid, taie-i in doua, pe lungime, si pune cate o bucata peste fiecare dovlecel.
  7. Infasoara dovleceii cu o felie de prosciutto si fixeaza cu o scobitoare.
  8. Pune bucatile de dovlecei intr-o tava de copt si toarna peste ei rosiile in bulion tocate, miezul de la dovlecei taiat cubulete si usturoiul pisat.
  9. Pune sare, piper si oregano.
  10. Lasi totul la cuptor pentru circa 20-25 minute.
  11. Pofta buna!

Dovlecei umpluti cu branza de vaci

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Dovlecei umpluti cu branza de vaci "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Dovlecei umpluti cu branza de vaci  - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.