Crispy cu dovlecei - Retete Culinare

Crispy cu dovlecei


Iti trebuie:
  • 3 dovlecei
  • 3 oua
  • 350 g smantana
  • 250 g pesmet alb
  • 200 g telemea de vaca
  • 4 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
Pentru sos iti trebuie:
  • 240 g smantana
  • 2 lingurite cu amestec de ierburi aromate
  • 1 lingurita cu praf de usturoi
  • 1/2 lingurita cu ghimbir macinat
  • 4 linguri cu ulei de masline
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Intr-un castron, amesteca energic smantana cu ierburile aromate, praful de usturoi, ghimbirul, uleiul, putina sare si piper.
  2. Sosul astfel obtinut, lasa-l la rece minimum 30 de minute.
  3. Intre timp, spala dovleceii, curata-i de coaja, taie-i fasii si presara un praf de sare.
  4. Lasa-i cateva minute, apoi tamponeaza-i cu un servet pentru a indeparta surplusul de apa.
  5. Trece fasiile de dovlecei prin smantana amestecata bine cu ulei, ou si un praf de piper.
  6. Tavaleste-le prin pesmet amestecat cu telemea rasa.
  7. Asaza-le intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
  8. Lasa la cuptor, la foc moderat, pana se rumenesc usor.
  9. Serveste-le cu sos din belsug.
  10. Pofta buna!

Crispy cu dovlecei

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Crispy cu dovlecei "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Crispy cu dovlecei - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.