Ciorba taraneasca de cartofi - Retete Culinare

Ciorba taraneasca de cartofi


Iti trebuie:
  • 1 kg cartofi
  • 800 g ciolan afumat
  • 2 cepe
  • 1 pastarnac
  • 2 morcovi
  • 1 telina
  • 1 ou
  • 100 ml smantana
  • tarhon
  • leustean
Pregatesti asa:
  1. Speli bine ciolanul si il pui la fiert in apa cu un praf de sare.
  2. Aduna spuma ori de cate ori este nevoie.
  3. Scoate carnea si, in zeama ramasa, fierbe ceapa tocata marunt, telina, morcovul si pastarnacul, toate taiate cubulete.
  4. Cand legumele sunt aproape fierte, adauga cartofii cubulete si carnea rupta fasii.
  5. Lasa pe foc cateva minute, pana cand cartofii sunt bine patrunsi.
  6. La final, incorporeaza smantana batuta bine cu oul si aromatizeaza cu leustean si putin tarhon tocat.
  7. Potriveste gustul de sare si serveste cu crutoane.
  8. Pofta buna!

Ciorba taraneasca de cartofi


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciorba taraneasca de cartofi "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii  Ciorba taraneasca de cartofi - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.