Budinca de cartofi cu piept de pui - Retete Culinare

Budinca de cartofi cu piept de pui


Iti trebuie:
  • 700 g cartofi
  • 1 piept mare de pui
  • 3 oua
  • 350 g smantana
  • 2 linguri pesmet
  • 1 lingura cu unt
  • 1 crenguta de cimbru
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Spala bine cartofii si pune-i la fiert in apa cu un praf de sare.
  2. Dupa ce au fiert, curata-i de coaja si taie-i in felii potrivit de groase.
  3. Separat, bate intr-un castron ouale cu smantana si un praf de sare.
  4. Taie pieptul de pui in patru bucati mari si condimenteaza-l cu sare si piper.
  5. Unge un vas termorezistent cu unt si tapeteaza-l cu pesmet.
  6. Asaza feliile de cartof si bucatile de piept de pui.
  7. Toarna deasupra amestecul de oua si pune putin cimbru.
  8. Acopera cu folie de aluminiu si lasa la cuptor, la foc moderat, 20 de minute.
  9. Indeparteaza folia si lasa la cuptor pana se patrunde bine si carnea.
  10. Pofta buna!

Budinca de cartofi cu piept de pui

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Budinca de cartofi cu piept de pui "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Budinca de cartofi cu piept de pui - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.