Chiftelute de cartofi cu telemea - Retete Culinare

Chiftelute de cartofi cu telemea


Iti trebuie:
  • 6 cartofi
  • 100 g branza telemea
  • 75 g cascaval
  • 50 g unt
  • 2 oua
  • 2 linguri cu susan
  • 75 g pesmet
  • 1 lingurita cu patrunjel
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Spala cartofii si pune-i la fiert in apa cu sare.
  2. Dupa ce au fiert, curata-i de coaja si zdrobeste-i.
  3. Incorporeaza untul, telemeaua si cascavalul ras, oul batut si patrunjelul tocat.
  4. Potriveste gustul de sare si piper.
  5. Separat, amesteca intr-un castronel pesmetul cu susanul.
  6. Cu palmele umede, modeleaza bulgarasi din cartofi, apoi trece-i prin amestecul de pesmet.
  7. Asaza-i pe o tava tapetata cu hartie de copt si lasa-i la cuptor, la foc potrivit, pana se rumenesc putin.
  8. Pofta buna!

Chiftelute de cartofi cu telemea

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Chiftelute de cartofi cu telemea "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Chiftelute de cartofi cu telemea - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.