Cartofi pane umpluti cu pastrama - Retete Culinare

Cartofi pane umpluti cu pastrama


Iti trebuie:
  • 8 cartofi
  • 1 ceapa
  • 175 g pastrama de porc
  • 75 g cascaval
  • 2 oua
  • 3 fire de ceapa verde
  • 1 lingura cu unt
  • 1 lingura faina
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Curata cartofii si pune-i la fiert in apa cu sare, dar ai grija sa nu se sfarame.
  2. Taie-i in jumatate, pe latime, si scoate cu grija miezul.
  3. Intr-un castron, amesteca ceapa taiata rondele cu patrunjelul tocat, pastrama cubulete, cascavalul ras si miezul de la cartofi.
  4. Umple cartofii cu amestecul pregatit.
  5. Uneste jumatatile intre ele, trece-le prin faina, ou batut si iar prin faina, dupa care prajeste-i in ulei incins.
  6. Scoate-i pe hartie absorbanta pentru a indeparta surplusul de grasime.
  7. Pofta buna!

Cartofi pane umpluti cu pastrama

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Cartofi pane umpluti cu pastrama "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Cartofi pane umpluti cu pastrama  - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.