Rulada de ciocolata cu crema de frisca - Retete Culinare

Rulada de ciocolata cu crema de frisca


Pentru aluat iti trebuie:
  • 6 oua
  • 6 linguri zahar
  • 5 linguri faina
  • 2 linguri cacao
  • 6 linguri ulei
  • esenta de vanilie
  • un praf de sare
Pentru crema iti trebuie:
  • 250 g mascarpone
  • 250 g frisca lichida
  • 2 linguri cu zahar pudra
Pentru decor iti trebuie:
  • orice fructe
  • ciocolata
Pregatesti asa:
  1. Bate galbenusurile cu zaharul, incorporeaza o lingurita cu esenta de vanilie, uleiul, iar la final, faina si cacaua cernute impreuna.
  2. Bate albusurile cu un praf de sare si incorporeaza-le cu miscari de sus in jos in compozitia de galbenusuri.
  3. Toarna compozitia intr-o tava patrata, acoperita cu hartie de copt si coace-o in cuptor 20 de minute.
  4. Scoate blatul pe un prosop umezit, scoate hartia de copt si ruleaza cu tot cu prosop.
  5. Lasa sa se racoreasca minimum 30 de minute.
  6. Pentru crema, amesteca zaharul cu mascarpone si incorporeaza frisca batuta.
  7. Deruleaza aluatul, indeparteaza prosopul si intinde crema de frisca.
  8. Presara bucatele de fructe proaspete, apoi ruleaza strans (atat cat se poate).
  9. Decoreaza cu ciocolata razuita si felii de fructe proaspete.
  10. Pofta buna!

Rulada de ciocolata cu crema de frisca

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Rulada de ciocolata cu crema de frisca "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


1 Raspuns la "Rulada de ciocolata cu crema de frisca" Rulada de ciocolata cu crema de frisca - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
Retete Culinare Nota: Retete de Prajituri - Nota MaximaRetete de Prajituri - Nota MaximaRetete de Prajituri - Nota MaximaRetete de Prajituri - Nota MaximaRetete de Prajituri - Nota Maxima Fara nota
Super ok reteta. Acum am pus si eu pe sotie sa pregateasca. Multumim




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.