Spuma de ciocolata - Retete Culinare

Spuma de ciocolata


Iti trebuie:
  • 120 g unt
  • 200 g ciocolata amaruie
  • 2 oua
  • 2 galbenusuri
  • 175 g zahar pudra
  • 50 g faina
Pentru sos iti trebuie:
  • 200 g sos de capsune
  • 100 g zahar
  • 2 pliculete zahar vanilat
Pregatesti asa:
  1. Pune un vas cu apa pe foc.
  2. Asaza deasupra lui o craticioara in care topesti untul impreuna cu ciocolata.
  3. Daca ouale si galbenusurile au ajuns la temperatura camerei, bate-le impreuna.
  4. Amesteca usor ciocolata topita cu ouale si cele 175 g de zahar pudra.
  5. Cerne 40 g de faina si incorporeaza in compozitia finala.
  6. Unge cu putin unt formele de copt si pudreaza-le cu zaharul ramas.
  7. Toarna compozitia pana la jumatatea formelor pregatite mai sus si coace in cuptorul incalzit pentru 10 minute.
  8. Scoate din forme si serveste cu inghetata si sos de capsune.
  9. Pofta buna!

Spuma de ciocolata


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Spuma de ciocolata "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Spuma de ciocolata - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.