Desert cu pere si ciocolata - Retete Culinare

Desert cu pere si ciocolata


Iti trebuie:
  • 6 pere
  • 125 ml vin alb dulce
  • 175 g zahar
  • 3 linguri cu frisca lichida
  • 125 g ciocolata neagra
  • 1 baton scortisoara
  • 1 lamaie
  • 1 fiola esenta de vanilie
  • fulgi de migdale
Pregatesti asa:
  1. Amesteca zaharul cu vinul, sucul de lamaie proaspat stors si pune pe foc mic.
  2. Adauga batonul de scortisoara si rade un pic de coaja de lamaie.
  3. Spala peretele, curata-le de coaja, dar pastreaza coditele.
  4. Pune-le si pe ele in siropul de vin si lasa-le sa fiarba 15 minute.
  5. Intre timp topeste pe baie de aburi ciocolata neagra impreuna cu frisca lichida.
  6. Cand este aproape topita, adauga esenta de vanilie si amesteca.
  7. Scoate perele pe cate o farfurie, stropeste-le cu sosul de ciocolata si presara fulgi de migdale prajiti usor intr-o tigaie.
  8. Pofta buna!

Desert cu pere si ciocolata

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Desert cu pere si ciocolata "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Desert cu pere si ciocolata - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.