Desert cu ciocolata neagra si frisca - Retete Culinare

Desert cu ciocolata neagra si frisca


Iti trebuie:
  • 1 pachet de unt
  • 250 g ciocolata neagra
  • 10 linguri zahar brun
  • 12 linguri faina
  • 2 oua
  • 1 fioala mica de esenta de vanilie
  • 70 g migdale macinate
  • 3 linguri de cafea
  • 400 g frisca lichida
  • 5 linguri zahar pudra
  • fructe de sezon
Pregatesti asa:
  1. Pune ciocolata la topit in cafea.
  2. Separat, freaca ouale cu zaharul brun si untul.
  3. Incorporeaza ciocolata, migdalele, faina, praful de copt si vanilia lichida.
  4. Modeleaza discuri si coace-le intr-o tava tapetata.
  5. Coace la foc iute, 8-10 minute.
  6. Lasa-le sa se racoreasca, abia apoi scoate-le.
  7. Bate frisca, iar cand s-a legat, adauga zaharul pudra.
  8. Monteaza turnuletele, alternand biscuitii cu straturi de frisca si capsune proaspete.
  9. Pentru decor, pune zaharul la caramelizat.
  10. Cand incepe sa se topeasca, toarna sucul de lamaie si amesteca.
  11. Cu o spatula, ia din caramelul format si deseneaza pe fiecare turnulet orice model iti doresti.
  12. Pofta buna!

Desert cu ciocolata neagra si frisca



PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Desert cu ciocolata neagra si frisca "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Desert cu ciocolata neagra si frisca - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.