Tort de ciocolata cu capsuni - Retete Culinare

Tort de ciocolata cu capsuni


Iti trebuie:
  • 6 oua
  • 150 g zahar
  • 60 g faina
  • 50 g cacao
  • 350 g capsune
  • 400 g crema de ciocolata
  • 100 ml rom
Pregatesti asa:
  1. Speli capsunele sub jet de apa rece, curata-le de codite si pune-le intr-un castron.
  2. Stropeste cu alcool, acopera si da la rece.
  3. Pentru blat, bate ouale cu zaharul pana isi maresc volumul de 2-3 ori si crema devine galben pai.
  4. Cerne faina cu cacaua si incorporeaza-le in crema de oua, cu miscari de jos in sus.
  5. Toarna aluatul intr-o forma de tort tapetata cu unt si faina si da la cuptorul preincalzit pentru maximum o jumatate de ora.
  6. Scoate cu grija din forma si lasa sa se raceasca complet, apoi taie-l pe jumatate.
  7. Asaza primul blat pe un platou sau o farfurie intinsa si intinde un strat de crema de ciocolata generos (cam o jumatate de borcan).
  8. Cu rabdare, asaza deasupra capsuna langa capsuna, iar peste ele, pune al doilea blat.
  9. Decoreaza tortul cu restul de crema, formeaza moturi cu ajutorul unei furculite, asaza cateva fructe proaspete si da la rece.
  10. Pofta buna!

Tort de ciocolata cu capsuni


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tort de ciocolata cu capsuni "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tort de ciocolata cu capsuni - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.